OVER ONS

CrossFit City is de officiële CrossFit box van Aalsmeer. De CrossFit box kenmerkt zich door de gezellige, sportieve en ongedwongen sfeer die er heerst. Sinds de opening in juni 2017 zetten leden zich elke dag voor de volle 100% in om fitter en sterker te worden.

Tim Leliveld, eigenaar CrossFit City Aalsmeer

"In 2016 heb ik de knoop doorgehakt om van mijn passie, CrossFit, mijn beroep te maken. Op 5 juni 2017 openden wij onze deuren en sindsdien kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe, bezig zijn met de sport.

Elke week probeer ik om zoveel mogelijk ook zelf te sporten. Mijn favoriete CrossFit oefeningen zijn aan het rek, maar ook bijvoorbeeld Deadlifts, Wall Balls en Box Jumps doe ik graag.

Ik vind het belangrijk dat leden zich voor, tijdens en na de les thuis voelen bij CrossFit City. Ik ben dan ook erg trots op de relaxte sfeer die in de box heerst. Alle leden sporten voor zichzelf, maar toch ook samen.

Samen met de andere CrossFit coaches streven we ernaar dat alle leden zich blijven ontwikkelen en doelen blijven behalen, ongeacht of je net begint met sporten of dat je al jaren op hoog niveau traint. En die diversiteit maakt het als CrossFit coach extra leuk."

Aranka Holst, coach bij CrossFit City Aalsmeer

"Ik was op zoek naar een nieuwe sport nadat ik in 2016 stopte met turnen. Al snel kwam ik bij CrossFit terecht en na les één was ik meteen verkocht. Inmiddels ben ik behoorlijk verslaafd geraakt aan CrossFit en train ik het liefst elke dag. De kick van een nieuw PR, een nieuwe skill leren of een WOD sneller kunnen uitvoeren zorgt ervoor dat ik wil blijven trainen.

Als ex-turnster ben ik natuurlijk dol op oefeningen aan het rek, zoals Bar Muscle Ups, Toes to Bar en Pull Ups. Daarnaast zijn alle WODs met Handstand Walk mijn favoriet. Ik ben verder dol op chippers, zoals Murph. Na een tijdje oefenen kunnen de barbell en ik steeds beter met elkaar overweg en is de Clean & Jerk mijn favoriete lift.

Tijdens het coachen van volwassenen en kids hoop ik mijn passie voor bewegen te kunnen overbrengen. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan bewegen en ontwikkelen op zijn eigen niveau."

Ruben Mounourij, coach bij CrossFit City Aalsmeer

Christel