INLOGGEN CONTACT
Logo

Lessen

Naast dat je mee kunt doen met de CrossFit les, bieden wij ook Open Gym aan, Personal Training voor diegene die extra persoonlijke begeleiding willen en lessen voor CrossFit Kids & Teens.

WODs

checkPersoonlijke begeleiding door gekwalificeerde coaches
checkEen uur trainen is door de hoge intensiteit meer dan genoeg
checkEen les is nooit hetzelfde door elke dag een ander programma

Een CrossFit les wordt ook wel een 'WOD' genoemd ('Workout Of the Day'), maar eigenlijk is de WOD maar een onderdeel van de hele les. Elke les begint met de gezamenlijke uitleg van wat er die dag op het programma staat, waarna iedereen zal beginnen met de warming-up om vervolgens met de coach dieper in te gaan op techniek/mobiliteit. Daarna volgt de daadwerkelijke WOD. Tijdens de gehele les van een uur staat goede, persoonlijke begeleiding van één van onze gekwalificeerde coaches centraal. Om kwaliteit te kunnen bieden is de groep bij ons nooit groter dan 10 personen per coach.

De workouts worden door onszelf geprogrammeerd en bestaan elke dag uit andere oefeningen. Naast dat trainingen hierdoor leuk en uitdagend blijven, is het hierdoor ook mogelijk om dagen achter elkaar te komen trainen zonder dat spiergroepen overbelast raken.


Wil je proberen of CrossFit ook iets voor jou is? Plan dan een gratis proefles bij ons in.

PROEFLES AANVRAGEN

Open Gym

checkZelf je workout bedenken
checkGrote Open Gym ruimte
checkOok Open Gym XL beschikbaar

Tijdens een CrossFit les volg je gezamenlijk de programmering van die dag. Wil je liever zelf aan de slag om bijvoorbeeld bepaalde technieken te oefenen? Dan kun je inschrijven voor de Open Gym die naast elke CrossFit les beschikbaar is. Daarnaast hebben wij ook Open Gym XL, waarbij er geen les gegeven wordt en de hele CrossFit ruimte gebruikt kan worden.

CrossFit Kids & Teens

checkCrossFit Kids voor kinderen van 6 - 10 jaar
checkElke woensdag van 16:00 - 16:45 uur

checkCrossFit Teens voor tieners van 11 - 15 jaar
checkElke woensdag van 17:00 - 17:45 uur en vrijdag van 16:00 - 16:45 uur

Sporten op een spelende, leuke en veilige manier. In de CrossFit Kids lessen zullen de kinderen leren door actief te bewegen. Denk hierbij aan functionele bewegingen zoals duwen, trekken, tillen en lopen die schaalbaar zijn voor elk kind op elk niveau. Onder nauw toezicht van een CrossFit coach worden alle bewegingen veilig en effectief aangeleerd. Op een leuke manier en in groepsverband leren de kinderen te werken aan hun motorische ontwikkeling en verbeteren zij levensvaardigheden (doorzettingsvermogen, samenwerken, regels volgen, hard werken etc.).

Onze CrossFit Teens zoeken alweer meer uitdaging tijdens de les. Er worden (lichte) gewichten gebruikt en de workouts lijken meer op de WODs voor volwassenen. Ook bij de Teens staat voorop dat alle bewegingen veilig worden aangeleerd.

INSCHRIJVEN

Personal Training

checkExtra persoonlijke begeleiding
checkAlle mogelijkheden in overleg

Vind je het fijn om extra begeleiding te krijgen bij het behalen van jouw doelen? Dan is personal training een optie voor jou. Samen met jouw coach ga je aan de slag in onze box. Vraag ons naar de mogelijkheden.

CONTACT OPNEMEN

WORD LID

Wil je lid worden van onze box? Je kunt nu direct je abonnement afsluiten.

KIES JOUW ABONNEMENT