DROP-IN INLOGGEN CONTACT
Logo

Ontmoet de trainers

CrossFit City is de officiële CrossFit box van Aalsmeer. De CrossFit box kenmerkt zich door de gezellige, sportieve en ongedwongen sfeer die er heerst. Sinds de opening in juni 2017 zetten leden zich elke dag voor de volle 100% in om fitter en sterker te worden onder begeleiding van onze CrossFit trainers.

Tim

"Op 5 juni 2017 openden wij de deuren van CrossFit City Aalsmeer en sindsdien kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe: bezig zijn met de sport. Bezig zijn met anderen nét zo enthousiast te maken als dat ik nog altijd ben. Anderen helpen om hun doelen te behalen en zichzelf te blijven ontwikkelen, ongeacht of je een beginnende sporter bent of dat je al jaren op hoog niveau traint.

Zelf probeer ik ook nog altijd te groeien en beter te worden dan ik daarvoor was. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het behalen van je doelen niet hard werken is. Het komt niemand aanwaaien, je moet er wat voor doen. Maar ik ben van mening dat het harde werken in onze CrossFit leuk is. Ik vind het belangrijk dat leden zich voor, tijdens en na de les thuis voelen. Ik ben dan ook trots op de relaxte sfeer die in de box heerst. Iedereen sport voor zichzelf, maar omdat je toch met een groep bent haal je vaak nog net even iets meer uit jezelf.

Ik hoop dat ik samen met de andere coaches van CrossFit City nog vele jaren met plezier mag bijdragen aan de ontwikkeling van onze leden. Iemand die voor het eerst op een box kan springen of iemand die zijn eerste Ring Muscle Up kan, het maakt me allemaal even trots."

Aranka

"Ik was op zoek naar een nieuwe sport nadat ik in 2016 stopte met turnen. Al snel kwam ik bij CrossFit terecht en na les één was ik meteen verkocht. Inmiddels ben ik behoorlijk verslaafd geraakt aan CrossFit en train ik het liefst elke dag. De kick van een nieuw PR, een nieuwe skill leren of een WOD sneller kunnen uitvoeren zorgt ervoor dat ik wil blijven trainen.

Als ex-turnster ben ik natuurlijk dol op oefeningen aan het rek, zoals Bar Muscle Ups, Toes to Bar en Pull Ups. Daarnaast zijn alle WODs met Handstand Walk mijn favoriet. Ik ben verder dol op chippers, zoals Murph. Na een tijdje oefenen kunnen de barbell en ik steeds beter met elkaar overweg en is de Clean & Jerk mijn favoriete lift.

Tijdens het coachen van volwassenen en kids hoop ik mijn passie voor bewegen te kunnen overbrengen. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan bewegen en ontwikkelen op zijn eigen niveau."

Ruben

Christel

"Met veel enthousiasme ben ik samen met Tim het avontuur van een eigen box beginnen aangegaan en ik ben dan ook ontzettend trots op onze box en onze leden.

Ik ben vooral achter de schermen actief voor de CrossFit. Mij zul je dus niet voor de les zien staan, maar ik probeer wel zo vaak als mogelijk een les te volgen. Misschien zien we elkaar daar een keer!"